Kontakt telefon:064 004 11 34

Kontakt mail:

O nama

Jednostavna i brza pretraga ugostiteljskih objekata u odnosu na vašu lokaciju uštedeće vreme, ukoliko ste upoznati sa popustima i akcijama koje vam nude, uštedećete i novac!

Osim toga, dobićete informacije koje omogućavaju da pratite aktuelna dešavanja u gradu kao i preporuke i komentare drugih. Bićete in i trendi, a budite sigurni da se nećete obrukati, ili pak upasti u dilemu pri odabiru restorana, kafića, kluba, paba, fast food-a.

Moj krug je jedinstvena aplikacija koja sve gore navedeno čini realnim!

Moj krug čini tim stručnjaka koji imaju zajednički cilj, a to je svakodnevno širenje kruga ugostiteljskih objekata i pružanja validnih informacija kako bi zadovoljili želje svih korisnika u svakom trenutku.

Sa druge strane, ugostiteljskim objektima, osim prostora za oglašavanje, nudimo mogućnost uređivanja sopstvene stranice koju u svakom trenutku mogu menjati shodno sopstvenim potrebama. Naime, vlasnici i menadžeri lokala svakodnevno mogu da postavljaju akcije i popuste, da najavljuju dešavanja i slično, kako bi na pravi način prezentovali lokal kako budućim, tako i stalnim gostima, istakli svoj kvalitet i pokazali po čemu su jedinstveni.

 

O tome govori uveliko poznata rečenica Stewarta Brita

„Baviti se biznisom bez oglašavanja je kao da namigujete devojci u mraku. Vi znate šta radite, ali drugi ne.”

Jedinstveni smo i po tome što ugostiteljski objekti imaju uvid u najnovije ponude i popuste distributerskih kuća sa kojima su povezani, što je od velike važnosti za očuvanje i unapređenje biznisa.

Ukoliko konstantno širite krug prijatelja, poznanika i poslovnih saradnika činite bitnu stvar za sebe. Tako se i Moj krug trudi da širi krug korisnika, da deli korisne informacije iz HoReCa sektora, potpomaže razvoj posla, odgovara na pitanja i izađe u susret željama.

Veliki pozdrav za sve korisnike aplikacije Moj krug! Živeli!